Detta med att blogga!
Är skit dålig på att blogga! Men ändå lägger ja ner massa tid på att försöka fixa till så bloggen blir fin. Har inte en aning om vad ja ska blogga om! Så kom gärna med förslag, tack!
 
Tänkte iaf berätta lite om den första tiden. Kanske någon som tycker de är kul att läsa om?
 
Jag har fått en otroligt snäll bebis, tycker iaf ja. Men har ju inget att jämföra med så vad vet jag ;) Just nu sover hon mest hela tiden. Ibörjan sov hon bara när hon fick ligga riktigt nära eller att man gick runt med henne i famnen. Men nu dom sista dagarna har de funkat med att lägga henne i sängen och att hon faktiskt sover en stund. I torsdags va det hembesök från BVC och min prinsessa hade gått upp 400g mitt lilla matvrak! BVC sköterskan va även facinerad över att hon redan vid 2 veckors ålder är så med och redan fäster blicken. Jag och Lola trodde bara vi inbillade oss det, men nej hon gör det! Stolt mamma (a)!
 
Igår hade ja långtråkigt så tog fram kameran och försökte ta lite fina bilder, men inte lätt när lillan snabbt tappa humöret haha ;) Men någon fin vild fick ja iaf, även om ja suger på att få till rätt ljus på bilderna!
 
 
                           
 
 
Just nu ligger hon här jämte mig och sover gott. Men de dröjer nog inte länge innan hon vaknar. Så funderar på att gå ner och äta frukost innan hon gör det!
 
Men som sagt kom med tipps på vad ja ska blogga om, för ja har ingen aning! Så om de är någon som vill att ja ska fortsätta så ös på med tipps!
 
Nu vaknar hon haha så nu får ja vänta med frukosten! Pusssss!♥